torsdag 12 februari 2009

Svennis nära sparken!

Vaknade upp. Gjorde mig i ordning. Käkade några mackor. Svinkallt ute - igen. Snö på bilen.
Är på jobbet och väntar på Kaffebryggaren att göra sitt... Sen blir det fart på mig!

Svennis Mexico förlorade i VM-kvalet inatt. 2-0 borta mot USA. Ingen katastrof kan man tycka. Detta var bara första omgången och chansen till VM är jättestor. MEEEEN, kraven i Mexico är skyhöga och troligen får Svennis sparken nu. Det är tyvärr den värld tränare lever i, har vi fått erfara. Tränarna får ingen tid att bygga upp något. Kanske dags för Sven-Göran att återvända till England? Och försöka göra något mediokert lag till ehhh bättre?

Efter 5 raka förluster så lyckades äntligen NY Rangers vinna igen. Nu efter straffar (5-4) mot Washington på Hemmais. Markus Näslund stod för ett av målen.
Alfredsson gjorde 2 poäng när Ottawa besegrade Buffalo borta med 3-1. Troligen missar de slutspel ändå. Det är många poäng upp...

Idag är det Storslalom för Damer i VM. Om inte det snöar bort såklart... Första åket startar 10.00. Jobba TJEJER!!!!

Kaffe nu - såklart

1 kommentar:

  1. Ja, nu blev det ju 2-0 till Sverige. Hade själv en enkel 2a på alla långenlappar, topptipset och på bomben hade jag 0-0,1,2. Jag hade nog tippat en 0-1 seger med Viktor Elm som målskytt. Nu blev det brorsan, vilket är riktigt roligt. Kim gjorde en bra landskamp mot vad han brukar göra. MEN, nu var det mot Österrike. Går ju inte att jämföra mot Portugal i ett VM-kval. Tycker många journaliset klagar över att vi vann och att vi inte ska dra stora växlar över det här, men jag tycker det är kul att vi vinner över huvud taget. Extra roligt nu när inte Zlatan var med. Vad tyckte du om matchen? Några som var bra eller mindre bra?

    SvaraRadera