söndag 8 februari 2009

Störtloppet inställt & 0-0 i Derbyt

Störtloppet flyttades tills imorgon. En dag till att fokusera för Anja. Ingen nackdel.

Har tittat på Tottenham mot Arsenal. 0-0. Ganska chansfattig match. Men den blixtrade till på andra sätt några gånger.

Minut 35, Adebayor (Arsenal) skadad. Bristning i baksidan. Två minuter senare blir Eboue (Arsenal) utvisad efter att ha fått sitt andra gula kort. En eftersläng på Lucas Modric (spurs) blev slutet för Eboue. Dåliga minuter för Arsenal. Dansken Niklas Bendtner kommer in istället för Adebayor.

Andra halvlek ganske chansfattigt tills 90:e minuten då Bentdner får på ett kanonskott som spursmålvakten tippar över. Anfallet efter får Modric matchens sista chans då han missar ett friläge från högerkanten. Avslutet mitt på målvakten.
Tottenham tog inte vara på chansen att spela med en mer på banan. Arsenal försvarade sig bra. Robbie Keane var tillbaka i Tottenham efter först sålts till Liverpool och nu tillbaks till Spurs. Han hyllades redan före matchen och hade ärats med Kaptensbindeln. Han gjorde en bra match.
Bäst på plan? Jag hittade ingen för dagen som utmärkte sig mer än någon annan. Jag tycker att det var rättvist att det slutade oavgjort.
Tyvärr fick inte Arsjavin chansen att spela. Fast på bänken. Trist.

Nu laddar vi för West Ham-Manchester United. Förhoppningsvis en mer öppen historia.